(+420) 603 460 675

BrewStore.cz

WEYERMANN (GE)

Weyermann Abbey Malt

Weyermann Abbey Malt ("klášterní slad") je speciální vysoce hvozděný ječmenný slad belgického typu určený pro zvlášť plnou chuť. Speciální výrobní proces vytváří extra křupavý slad s komplexním aromaticko-chuťovým profilem, který dodává pivu bohatou vůni a chuť.

Barva: měděný lesk se zlatavým odstínem
Aroma: syté sladové
Chuť: baculaté tóny sušenek, medu, ořechů a čokolády

Použití: Převážně silné belgické styly, Abbey & Trappist Beer, Belgian Pale Ale, IPA, Dubbel, Strong Ale, Tripel, Quadrupel, Dark, Sour ALE, Flanders Red Ale a Oud Bruin, ale také Barley Wine či klasické GB a US IPA.

Doporučené dávkování: až 50 %
Aktivita enzymů: nízká (přidávejte ke sladům s vysokou enzymatickou aktivitou)

Dostupnost:
dostupné
  43 Kč  / kg 
ZVOLTE BALENÍ:








DINGEMANS MALT (BE)  |  SIMPSONS MALT (UK)  |  SWAEN (NL)  |  WEYERMANN (D)  |  CASTLE MALTING (BE)  |  WHITE LABS  |  BREWTOOLS  |  FERMZILLA