WEYERMANN (GE)
Weyermann Abbey Malt
Weyermann Abbey Malt ("klášterní slad") je speciální vysoce hvozděný ječmenný slad belgického typu určený pro zvlášť plnou chuť. Speciální výrobní proces vytváří extra křupavý slad s komplexním aromaticko-chuťovým profilem, který dodává pivu bohatou vůni a chuť.
Barva: měděný lesk se zlatavým odstínem
Aroma: syté sladové
Chuť: baculaté tóny sušenek, medu, ořechů a čokolády
Použití: Převážně silné belgické styly, Abbey & Trappist Beer, Belgian Pale Ale, IPA, Dubbel, Strong Ale, Tripel, Quadrupel, Dark, Sour ALE, Flanders Red Ale a Oud Bruin, ale také Barley Wine či klasické GB a US IPA.
Doporučené dávkování: až 50 %
Aktivita enzymů: nízká (přidávejte ke sladům s vysokou enzymatickou aktivitou)
Dostupnost:
dostupné
43 Kč
/ kg